3*** viešbutis „Medūna“

3*** viešbutis „Medūna“

„Medūna“ - modernus 3 žvaigždučių viešbutis, kuriame pasijausite kaip namuose! Miesto centras, tačiau rami vieta, šalia pagrindinių lankytinų objektų: Druskininkų vandens parko, keltuvų į slidinėjimo trasas „Snow Arena“, miesto aikštės su muzikiniu fontanu bei įvairių maitinimo įstaigų. Šiltų spalvų interjeras, tvarkinga, švari aplinka - štai dėl ko keliautojai vertina šį viešbutį. Poroms ypač patiko vieta – kelionei dviems asmenims Booking.com ją įvertino 9,6 balo iš 10! „Medūnos“ personalas labai malonus ir paslaugus, visuomet patariantis, kur būtų galima apsilankyti ir pasiūlantis viešbučio gyventojams taikomų nuolaidų.
Čia pat esančiame restorane tiekiami skanūs ir sotūs europietiškos virtuvės patiekalai, kuriais galėsite mėgautis ir Jūs! Poilsio metu viešbučio svečių laukia puikūs pusryčiai ir nepamirštama romantiška vakarienė viešbučio vyno rūsyje. Beje, rūsys viešbutyje buvo įrengtas po to, kai restauruojant pastato pamatus buvo rasta autentiška akmeninė salė. Jį sudaro dvi erdvės, viena autentiška akmeninė, su jaukiu židiniu, o kita - puošta itališku stiliumi. 
Viešbutyje įrengti 14 jaukūs numeriai: 10 dviviečių, 1 vienvietis ir 3 didesni dviviečiai kambariai, puikiai tinkantis ir 3-jų asmenų šeimoms. 
Dviviečius kambarius svečiai gali užsiakyti kaip ir su dvigulę lova (plotis 140 – 160 cm.), taip ir su dvejomis atskiromis viengulėmis lovomis (plotis 80 cm.). Didesniuose dviviečiuose kambariuose įrengta plati dvigulė lova (180 cm.) ir viena papildoma viengulė lova (plotis 80 cm.) 
Visuose kambariuose yra palydovinė televizija, Wi-Fi, individualiai reguliuojama šildymo sistema, kondicionierius, šaldytuvas, dušas arba vonia, plaukų džiovintuvas ir kiti patogumai kurie Jūsų poilsį pačiame Druskininkų centre pavers dar geresniu. 

Mes draugiški gyvūnams! 
Apgyvendinimas su augintiniu (iš anksto suderinus) – iki 10 kg kaina 1 parai 15,00 €. Kaina nurodyta vienam augintiniui. 

Kiekvienam asmeniui, nuo 18 metų amžiaus, yra skiriama Druskininkų miesto rinkliava - 2€/para. Šis mokestis neįskaičiuotas į apgyvendinimo kainą. 

Viešbučio kontaktai:
3*** viešbutis „Medūna“ 
Liepų g. 2, Druskininkai 
Tel. +370 672 21001 
El.p. medunahotel@gmail.com


--------

--------

--------

--------